Surpriza

Surpriza

Eram cu Selian, în garsoniera lui mică, murdară și cochetă și făceam bilanțul ultimului “joc”:

– Frate, cum să scap de Anca asta, că mă tot stresează. Mă sună non-stop, i-am spus agitat lui Selian, trăgând stângaci dintr-o țigară.

– Băi, George, cred că e proastă, altfel nu înțeleg. I-am zis că e doar un joc, e vorba doar despre sex, pur sportiv, nu e loc de sentimente aici.

Selian încerca să mă calmeze oarecum, știa că dacă încerc să fumez chiar sunt nervos.

– Pana mea, sunt mii de gagici pe lume, i-am spun eu lui Selian, iritat. Cum dracu ai adus-o tocmai pe asta? Eu am venit doar cu bunăciuni, tu mi-aduci panarame. Anca asta nu a înțeles nimic. I-am explicat de o mie de ori că ne-am întâlnit doar ca să ne-o punem. Doar atât. E multă rău și țâțele alea îi atârnă nesfârșit până sub buric.  Deși s-a mișcat bine grăsuna, aici nu am ce să îi reproșez, nu mai vreau s-o văd. I-am promis oare ceva atunci oare? Că nu mai țin minte, eram beat muci.

– Nu știu frate, că eram ocupat, chiar a prestat bine Malina, cred ca eram cu ochii dați peste cap. Dar cred că da, i-ai zis, că tu când ești beat vorbești aiurea, mi-a spus Selian prietenește. Dar fii atent, Anca asta e grasă, dar acum îmi dau seama că nu e proastă deloc. Știe multe, ne-am conectat perfect la nivel neuronal și asta mi-a indus și o dorință carnală ce m-a rupt câteva săptămâni cât am fost cu ea. Dar știi că mie îmi trec repede pasiunile astea, eu tot caut femeia ideală. Aia care chiar nu există, mi-a zis încet Selian.

Am tras aer un pic, să mă reculeg, iar apoi i-am zis împăciuitor lui Selian:

– Știi că și eu sunt la fel, psihologul mi-a zis că am un complex, unul cu un nume ciudat. Știu doar sigur că nu era unul rezidențial. Din cauza asta suntem amândoi in situația asta și căutăm să ne facem bine cumva. Deși nu cred că vom reuși prin metoda asta. Uite cum stă treaba, să nu dea dracu să o aduci pe Anca iar. Și nu uita, tema de azi este chiar o întâlnire oarbă, nu trebuie să ne vedem deloc partenerii.

– Bine, să vedem pe cine conving să vină în seara asta, mustăci Selian cu un surâs abia schițat, bătându-mă pe spate, cum știa că nu-mi place deloc. Eu organizez totul azi, să nu comentezi nimic, îmi mai aruncă Selian înainte să trântesc ușa garsonierei, cândva de un alb imaculat.

—————————————————————————————————————————–

Am sunat-o pe Mălina, să ne întâlnim direct acolo. Ea era mereu disponibilă pentru jocurile noastre și se potrivea oarecum bine cu Selian. Știa deja regulile și era foarte dispusă să le respecte.       

”Nu o să fie prea încântat Selian, data trecută l-a stors complet de vlaga. Dar chiar nu e altcineva disponibilă în seara asta”. Gândul ăsta mi-a trecut prin creier ca un fulger și în același timp un fior luxurios îmi săgetă stomacul. “Despre ce surpriza o fi vorbit Andrei ? Sper că nu o aduce pe Anca tâmpitul ăsta.” Am alungat rapid acest gând deloc incitant.

Apartamentul de hotel maiestuos, cu un mobilier mult prea pretențios pentru destinația lui actuală, era cufundat într-un întuneric aproape total. Erau doar câte două aplice cu lumini turcoaz și fucsia în colțurile celor două camere. Am ajuns cu greu la pat, cu mâinile întinse înainte și pășind tiptil în camera zugrăvită în roz, pe care o alegeam întotdeauna.

M-am dezbrăcat încet, obișnuindu-mă încet – încet cu întunericul. M-am insinuat gol în pat, sub pledul ăla care mirosea mereu a levănțică. Înțelegerea era să facem duș acasă, să nu aprindem nicio lumina, chiar nici una. Ușa s-a deschis încet, mult prea încet pentru sentimentele mele neînfrânate de sub pătura. Un parfum amețitor de trandafiri sălbatici, vag cunoscut, învălui încăperea. Apoi, ca într-un film mut în reluare, o siluetă felină de divă apăru în penumbră.

”Bine că nu e Anca” răsuflai eu ușurat.

Silueta a avut un moment de șovăială și s-a îndreptat cu pași parcă nesiguri către pat. Adrenalina mea era acum  toata cantonată într-un loc binecunoscut bărbaților. Și femeilor… Am auzit un fâșâit melodios de mătase și un miros dulce, senzual mă lovi în plex. Silueta se strecură lângă mine în pat și îmi atinse ca o adiere pieptul cu o mână de catifea.

Mă mângâie ușor cu vârful degetelor, mă ciupi ațâțător de sfârcurile învârtoșate și, fără mult așteptatul preludiu se înfipse direct în erecția mea fremătătoare.

– Nu mai pot sa mă cuplez cu alți bărbați doar ca să uit de tine, îmi șopti nevastă-mea în urechea dreaptă cu o voce răgușită de dorință.

– Hei, ce surpriză, știam că ai plecat în Italia și ai zis că nu mai vii, am bâiguit eu siderat.

Ea mi-a apăsat tare degetul pe buze și a început un dans voluptos, răvășitor cu șoldurile alea ale ei viguroase, încă în termen de garanție. Atunci am simți că m-a cucerit pe deplin din nou. Măcar pentru următoarele 3 zile.

Scena atelier Școala de scris…

Tema : Folosirea replicii”Nu mai pot sa mă cuplez cu alți bărbați doar ca să uit de tine.”

Leave a Reply